Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dostojan oproštaj

Liverpool aktivan na tržištu: Dovode najskuplje pojačanje u povijesti, a četvorici pokazana izlazna vrata

Liverpool je pred potpisom Darwina Nuneza, a klub između ostalih napušta i Divock Origi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Navodno je Liverpool dogovorio osobne uvjete s Darwinom Nunezom, a sada se čeka da se klubovi dogovore oko odštete za Urugvajskog napadača.

Nunez će navodno potpisati petogodišnji ugovor vrijedan oko šest milijuna eura po sezoni, a naravno treba prvo sačekati odluku Benfice. Navodno Benfica ne odustaje od svojih potraživanja, a žele 80 milijuna eura plus dodatne bonuse za sjajnog napadača.

Prometno na Anfieldu

Belgijski napadač Divock Origi napušta Liverpool nakon što mu na kraju lipnja istekne ugovor. Iako nije igrao puno, postao je strijelac nekih od najvažnijih golova u klupskoj povijesti.

Nakon isteka ugovora prijeći će u Milan u kojemu ga čeka žestoka konkurencija u napadu.

Origi je odigrao važnu ulogu na putu ka osvajanju Lige prvaka 2019. godine. U 175 nastupa za Redse postigao je 41 gol.

Klub se od svog igrača oprostio uz poseban video posvećen njegovim golovima koji su obilježili klub zadnjih osam godina.

Hvala ti za nevjerojatnih osam godina u kojima si služio klubu. Hvala ti što si nam ostavio toliko posebnih trenutaka, Liverpoolova legendo, stoji u objavi na Twitteru.

Klub napušta i vratar Loris Karius, čije su greške koštale Liverpool poraza u finalu Lige prvaka 2018. od Real Madrida. Kariusu također ističe ugovor ovog lipnja, a bio je na posudbama u Bešiktašu i Union Berlinu.

Veznjaci Sheyi Ojo i Ben Woodburn također napuštaju klub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider