Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gol u Osijeku ga dotukao

Livaković se iz reprezentacije vratio deprimiran, trener ga pozvao na hitan razgovor

Dominik Livaković pogriješio je kod pobjedničkoga gola Turske u Osijeku.

Dominik Livaković (Foto: Afp)

Prvi vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković vratio se u svoj Fenerbahče, s kojim ga uskoro očekuju novi izazovi u prvenstvenim i europskim utakmicama.

Nakon što je s Vatrenima doživio dva uzastopna poraza, pri čemu je ovom prvom i sam kumovao bespotrebnim izlijetanjem s gola protiv Turske u Osijeku, Livaković se u Istanbulu pojavio bitno drukčijeg raspoloženja nego što je to bio slučaj prije reprezentativne stanke, kada je sve bilo idilično, a Fener s njim na golu nizao pobjede.

Klub je stoga poslao trenera na razgovor s našom reprezentativnom jedinicom, Ismail Kartal dočekao je Livakovića i porazgovarao s njim.

Turski Fanatik u tekstu pod naslovom "Posebna terapija za Livakovića u Fenerbahčeu" piše da se Dominik vratio demotiviran.

"Napravio je ključnu grešku kod gola u porazu od Turske i to je otežalo Hrvatskoj put prema Euru. Zato jer Kartal održao privatni sastanak s njim, jer se vratio demoraliziran. Trener mu je rekao da svaki igrač prolazi kroz loše periode, ali da je važno da je imao nekoliko ključnih obrana u obje utakmice te da se mora usredotočiti na ono što slijedi", pišu Turci.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider