Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Na Camp Nou nervozni

Šok za navijače Barce: Sezona izmiče pod nogama, a Messi dodatno zabrinuo

Zvijezda Barcelone i jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Lionel Messi, odbio je potpisati novi ugovor s katalonskom momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi odbio je prvotnu ponudu Barcelone oko potpisa novog ugovora. Argentinac je i ove sezone impresivan, osobito njegova izvedba u nedavnom El Clasicu, ali navijači Barcelone daleko od toga da mogu biti spokojni.

Kako pišu španjolski mediji, Messi je navodno odbio čak 35 milijuna eura godišnje plaće, no iz kluba stižu informacije kako će mu biti ponuđeni puno bolji uvjeti.

Na Camp Nou su malo zabrinuti jer njihov najbolji igrač 30. lipnja ulazi u zadnju godinu ugovora, no svejedno su optimistični kako će na kraju ipak doći do dogovora.

Ne potpiše li Messi novi ugovor šest mjeseci prije isteka aktualnog, može napustiti Barcelonu bez ikakve odštete. A sigurno ima onih koji čekaju u redu s vrećom novaca. Trenutna klauzula u ugovoru mu je 250 milijuna eura.

Osim toga, FIFA je Messiju ukinula suspenziju od četiri utakmice nakon što je vrijeđao pomoćnog suca na utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Čilea u ožujku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider