Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problema sve više

Alarm za uzbunu u Barceloni: Nastavak pred vratima, klub prikriva zabrinutost zbog Messija

Lionel Messi zbog ozljede bi mogao propustiti nastavak španjolskog nogometnog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim što ima financijskih problema zbog velikih ugovora igrača, Barcelonu je u utorak šokirala povreda Lionela Messija.

Najveća zvijezda Barcelone u utorak je osjetila snažne bolove u aduktoru desne noge i odmah nakon toga zakazana je MRI pretraga, prenosi španjolski TV3.

Samo 10 dana prije nastavka La Lige Barcelona se tako našla u nezgodnoj situaciji. Argentinski napadač mogao bi propustiti start, a to je samo po sebi znak za uzbunu u klubu.

Problem je što Messijevo odsustvo s treninga u srijedu nije bila mjera predostrožnosti kako bi ga se spriječilo da ne opterećuje mišiće, što je službena verzija kluba, već zbog ozbiljnije ozljede koja se pokušava umanjiti, prenose španjolski mediji.

Jasno je da će se sve poduzeti kako bi Messi mogao biti spreman 13. lipnja, kada Barca kreće u odigravanje zaostalih prvenstvenih utakmica (11 u pet tjedana).

Messija ove godine nisu štedjele ozljede. Odmah na početku sezone zaradio je ozljedu na treningu, a obnavljanje iste ozljede udaljilo ga je s terena na dva mjeseca.

Nova ozljeda možda i nije toliko ozbiljna, ali ostavlja mu puno manje vremena da se potpuno oporavi i riskira se ponavljanje ozljede, s obzirom na to da se očekuje naporan raspored utakmica u borbi za titulu.

gol expired Barca postigla dogovor s najvećom željom prijelaznog roka: Evo koliko će zarađivati i što je još preostalo divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider