Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasno poručio

Messijeva ''šamarčina'' nezadovoljnim navijačima Barce: ''Nije vrijeme za to''

Lionel Messi kritizirao je navijače Barcelone zbog načina na koji su tretirali bivšeg igrača Liverpoola Philippea Coutinha.

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako je Barcelona upisala uvjerljivu pobjedu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, Philippe Coutinho nije imao najbolju večer protiv svoje bivše momčadi. Naime, Coutinho, koji je u posljednje vrijeme redovito kritiziran zbog svojih nastupa, započeo je utakmicu u prvih 11.

Međutim, nakon 60 minuta igre Nelson Semedo zamijenio je brazilskog veznjaka jer je Barcelona mijenjala svoj sustav igre. No to nije spriječilo neke navijače Barcelone da pokažu što misle o Coutinhu.

Nakon utakmice Klopp je pohvalio Coutinha i njegov start u momčadi Barcelone, a Lionel Messi jasno je dao do znanja svima koji su zviždali brazilskom veznjaku.

''Ovo je vrijeme kada moramo biti ujedinjeni više nego ikad, kao igrači i navijači. Nije vrijeme da se bilo koga kritizira. Moramo biti zajedno'', poručio je Messi.

I Barcelona i Liverpool traže svoj deveti prolazak u finale Kupa/Lige prvaka. Zanimljivo, oba kluba imaju po pet naslova, a još su po tri puta poražena u finalima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider