Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Popeli se na ljestvici

Novi hrvatski reprezentativac pogotkom zaokružio sjajno poluvrijeme svoje momčadi

Bivši igrač Hajduka je u 87. minuti pogodio na asistenciju Traorea za konačnih 3:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Toma Bašić postigao je treći pogodak za Bordeaux u uvjerljivoj 3:0 (0:0) pobjedi ostvarenoj u 20. kolu francuskog prvenstva na gostovanju kod Nice.

Bivši igrač Hajduka je u 87. minuti pogodio na asistenciju Traorea za konačnih 3:0, nakon što su prije njega strijelci za gostujuću momčad bili Hwang (50) i Baysse (75). Bašić je bio u početnoj postavi, odigrao je cijelu utakmicu, a od 33. minute je igrao opterećen žutim kartonom.

Bašić posljednje dvije godine igra odlično u Bordeauxu, privukao je interes brojnih klubova, ali i izbornika Zlatka Dalića koji ga je ove jeseni pozvao u reprezentaciju gdje je upisao svoja prva dva nastupa u dresu Vatrenih.

Pobjede Rennesa i Strasbourga

U gostima je slavio i Rennes koji je sa 2:1 svladao Brest golovima Bourigeaud (6) i Grenier (76) iz kaznenog udarca. Domaće je u vodstvo doveo Honorat već u trećoj minuti.

Strasbourg je osvojio sva tri boda pobijedivši Saint-Etienne kao domaćin s 1:0. Jedini strijelac bio je Ajourque u 29. minuti.

Nantes i Lens su odigrali neodlučeno 1:1. Poveli su domaći u 36. minuti, kad je Louza realizirao kazneni udarac. Bod Lensu donio je Kakuta pogotkom u 81. minuti.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider