Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Kovač je blizu

Nokaut u Parizu: Lille sredio PSG i odvojio se na vrhu, Bradarić ušao nakon crvenog kartona!

Velika pobjeda Lillea na Parku prinčeva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Lillea s minimalnih su 1:0 (1:0) slavili na gostovanju protiv Paris Saint-Germaina u derbiju 31. kola francuskog prvenstva i tako preuzeli vodeću poziciju od branitelja naslova.

Pobjedonosni pogodak postigao je Kanađanin Jonathan David koji je zatresao mrežu u 20. minuti. Gosti su se ostatak utakmice vrlo uspješno branili i prijetili iz rijetkih, ali opasnih kontranapada. PSG je imao nadmoć u posjedu i ukupnom broju udaraca, ali onih prijetećih bilo je malo. Najbliže pogotku bio je Kylian Mbappe u 15. minuti, ali je njegov udarac s desetak metara odlično obranio Mike Maignan.

U 90. minuti obje su momčadi ostale s igračem manje. Sudac Bastien pokazao je zbog međusobnog naguravanja drugi žuti karton Neymaru i portugalskom braniču Lillea Tiagu Djalu.

gol expired Kovač gazi u Francuskoj: Monaco razbio Metz i skočio na treće mjesto divider

Nakon tog isključenja gostujući trener Galtier odlučio je ubaciti u igru hrvatskog reprezentativca Domagoja Bradarića, koji je dobro odradio obrambene zadaće pa je mreža Lillea ostala netaknuta za veliku pobjedu na Parku prinčeva kojom je Lille sa 66 bodova, tri više od PSG-a preuzeo vodstvo na ljestvici.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider