Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mbappe ozlijedio koljeno

Prvak Monaco teškom mukom i preokretom otvorio novu sezonu

Utakmicom Monaca i Toulousea započela je nova sezona francuskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teškom mukom, ali aktualni prvak Francuske Monaco krenuo je u novu sezonu domaćeg prvenstva pobjedom protiv Toulousea. Kneževi su dva puta hvatali zaostatak i u konačnici slavili rezultatom 3:2.

Gosti su dva puta vodili golovima Machacha (6) i Delorta (53), no Jemerson (28) je uspio poravnati na 1-1, a Falcao (58) na 2-2, da bi pobjedu Monacu donio spretnim golom Glik (70).

Loša vijest za Monaco je ozljeda Kyliana Mbappea, čovjeka na kojem je ovoga ljeta mogao zaraditi preko 150 milijuna eura. Mbappeu je u jednom duelu stradalo koljeno, te se s velikim strahom očekuju prvi nalazi.Dobra vijest je ta da je samostalno napustio travnjak.

Vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu za Monaco, te je bio nemoćan kod oba pogotka gostiju.

Preostale utakmice 1. kola francuskog prvenstva igrat će se tijekom vikenda, u subotu su na programu dvoboji Paris SG - Amiens, Saint-Etienne - Nice, Troyes - Rennes, Metz - Guingamp, Montpellier - Caen i Lyon - Strasbourg, a u nedjelju Lille - Nantes, Angers - Bordeaux i Marseille - Dijon.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider