Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NISU NAVELI RAZLOG

Real Madrid zabrinuo objavom o Modriću: Luka u zadnji čas otpao za Ligu prvaka

Luka Modrić u zadnji čas otpao je s popisa putnika za Ligu prvaka.

Galerija Luka Modrić Luka Modrić Luka Modrić +2 Kante i Modrić

Pred nogometašima Real Madrida utakmica je petog kola Lige prvaka. Aktualni prvaci Europe putuju u Njemačku, točnije u Leipzig, gdje igraju za potvrdu prvog mjesta u skupini.

Carlo Ancelotti pripremio je igrače za utakmicu, poslao pozive odabranima, među njima je bio i Luka Modrić, no Real Madrid u ponedjeljak ujutro iznenadio je objavom na službenoj stranici.

Real Madrid objavio je da je Modrić u zadnji čas otpao za utakmicu i ne putuje u Njemačku, no točan razlog nisu naveli.

Tonio Teklić u dresu Hajduka Priprema li se veliki povratak? Poruka je poslana Nikoličiusu, a Teklić je sve podržao divider

''Luka Modrić neće igrati utakmicu Lige prvaka protiv Leipziga. Ancelotti je pozvao Hrvata, ali je otpao u zadnji tren i ne putuje s momčadi u Njemačku'', napisao je Real Madrid.

Radi li se o ozljedi ili je u pitanju neki drugi razlog, trebalo bi se uskoro saznati, možda već večeras, za kada je zakazana konferencija za medije Carla Ancelottija.

Osim Modrića, još ranije su za susret protiv RB Leipziga otpali Karim Benzema zbog ozljede lijevog bedra te Fede Valverde, koji je dobio udarac u nogu u završnici subotnjeg prvenstvenog okršaja protiv Seville.

U dobroj formi

Modrić je u zadnjem kolu oduševio protiv Seville. Kao kapetan poveo je svoje suigrače i zabio gol za 1:0 u pobjedi Real Madrida.

Hrvatski kapetan ove sezone upisao je 14 nastupa za Real, zabio je tri gola i dodao tri asistencije.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider