Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo će odjeknuti

Navijači Celtica zgrozili javnost porukama za kraljicu, komentatori se ispričavali gledateljima

Šahtar i Celtic odigrali su 1:1 na utakmici Lige prvaka u poljskoj Varšavi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Šahtara i Celtica podijelili su bodove u susretu 2. kola Lige prvaka, utakmica je završila rezultatom 1:1, ali svu pažnju medija ukrali su škotski navijači koji su svojim potezom zgrozili britansku javnost.

Na utakmici elitnog klupskog natjecanja, koja se odigrala u Varšavi, skupina škotskih navijača podignula je dva transparenta povodom smrti kraljice Elizabete II.

Tek što su igrači izašli iz tunela na travnjak, navijači Celtica razvili su transparent "Jeb** krunu", a uskoro se pojavio još jedan transparent s kojim su ismijali kraljičinu smrt.

"Žao nam je zbog vašeg gubitka, Michael Fagan", pisalo je na transparentu s kojim su podsjetili na događaj iz 1982. godine kada je ovaj uljez provalio u kraljičinu spavaću sobu Buckinghamske palače.

Luka Modrić VIDEO Modrić izlazi iz igre, a pogledajte kako reagira cijeli Santiago Bernabeu divider

Također, tijekom televizijskog prijenosa utakmice moglo se čuti i skandiranje navijača Celtica koji su zapjevali: "Ako mrziš kraljevsku obitelji, zaplješći".

To je zgrozilo i televizijske komentatore, koji su se ispričavali gledateljima zbog skandaloznog ponašanja škotskih navijača. Uoči početka utakmice nije održana minuta šutnje za kraljicu, ali zato su igrači obje momčadi nosili crne trake oko ruke kako bi izrazili poštovanje. 

Transparente Celticovih navijača možete vidjeti OVDJE.

Nakon dva odigrana kola vodeća momčad skupine F je Real Madrid, koji je sinoć svladao RB Leipzig s 2:0, na drugom mjestu je ukrajinska momčad koju vodi hrvatski strateg Igor Jovićević.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider