Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Higuain ušao i prelomio

Mandžo strijelac i među najboljima protiv Olympiacosa, Barca teškom mukom

U susretu 2. kola D skupine nogometne Lige prvaka Juventus je slavio protiv Olympiacosa 2-0 uz pogodak našeg Marija Mandžukića, dok je Barcelona je u Lisabonu porazila Spoting 1-0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U skupini D pobjede su daleko teže nego što se očekivalo upisali Barcelona i Juventus. Barca je u Lisabonu porazila Sporting 1-0, dok je Juve u Torinu slavio protiv Olympiacosa 2-0.

Jedan od najboljih igrača u pobjedi torinskog sastava bio je Mario Mandžukić, koji je sudjelovao u akciji za prvi, a potom i postigao drugi pogodak. Juventus se dugo mučio, a grčku obranu probio je Gonzalo Higuain u 69. minuti nakon akcije u kojoj je sudjelovao i naš igrač. Pobjedu europskog doprvaka potvrdio je upravo Mandžukić u 81. minuti. Dybala je pucao, Engeles počistio loptu s gol crte, ali i pogodio natrčalog Mandžukića.

Mandžukić je odradio cijeli susret, dok je Marko Pjaca još uvijek izvan stroja zbog ozljede. Juventusu je ovo bila 20-ta domaća utakmica u Ligi prvaka bez poraza.

VIDEO-------> Juventus - Olympiacos 2:0

U drugom susretu Barcelona je u Lisabonu pobijedila Sporting 1-0, a presudio je autogol Coatesa u 49. minuti. Luiz Suarez je pucao glavom, a domaći stoper skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret.

Na ljestvici vodi Barcelona sa šest bodova, Juventus i Sporting imaju po tri boda, a Olympiacos je na nuli.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider