Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko bi se tome nadao...

Iznenađenje u Londonu: Chelsea nije pobijedio Red Bull Salzburg - Dinamo je drugi u skupini!

Chelsea je nakon poraza na Maksimiru ugostio Red Bull Salzburg i nije ga uspio pobijediti iako je vodio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U drugom kolu skupine E Lige prvaka na Stamford Bridgeu Chelsea i Red Bull Salzburg odigrali su 1:1, što je rezultat kojim je engleski klub ostao na dnu ljestvice, dok zagrebački Dinamo unatoč porazu od Milana trenutačno drži drugo mjesto.

Nakon što u prvom poluvremenu nije bilo golova, Chelsea je do vodstva stigao u 48. minuti, kada je Raheem Sterling zabio na asistenciju Masona Mounta.

Ta prednost Bluesa potrajala je do 75. minute, kada su Salzburgovi klinci kreirali iznenađenje. Asistent je bio Junior Adamu, a strijelac Noah Okafor.

Do kraja je Chelsea sve karte bacio u napad, ali nije uspio stići do pobjedničkog pogotka, već se morao zadovoljiti jednim bodom.

Hrvatski reprezentativci našli su se u početnim postavama svojih klubova. Mateo Kovačić je za Chelsea bio na terenu do 81. minute, dok je Luka Sučić za Salzburg igrao do 70.

Ovakvih ludih 180 minuta gotovo da jamči da bi do samog kraja moglo biti uzbudljivo i neizvjesno glede borbe za prva tri mjesta, koja donose nastavak europske sezone.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider