Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grbić sačuvao mrežu

Prvak Europe uz dosta muke do pobjede, Juventus uraganskim poluvremenom upisao pobjedu

Odigrano je prvo kolo Lige prvaka u skupinama E, F, G i H.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odličnu su utakmicu u prvom kolu skupine F odigrali Villarreal i Atalanta. Pobjednika na kraju nije bilo (2:2) premda su šanse prštale na obje strane. Na kraju čak Atalanta može više žaliti za preostala dva boda jer je s igračem više stisnula domaćina u završnici. Hrvatski vezni igrač Mario Pašalić odigrao je za Atalantu zadnjih 20 minuta susreta.

U skupini H aktualni pobjednik Lige prvaka Chelsea imao je teško otvaranje na svom Stamford Bridgeu protiv najbolje ruske momčadi Zenita. Pobijedio je 1:0, a jedini gol postigao je Romelu Lukaku u 69. minuti. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta za Chelsea.

U toj skupini startna tri boda uhvatio je i Juventus koji je u Švedskoj svladalo Malmö 3:0. Sve je u toj utakmici riješeno u prvih 45 minuta u kojima je Juventus zabio sva tri gola. Nakon Alex Sandra u samoj završnici su još zabili Dybala (jedanaesterac) i Morata. Kod domaćina je cijelu utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Antonio Čolak.

Ivo Grbić je mrežu Lillea sačuvao netaknutom u ogledu skupine G u kojem su francuska momčad i Wolfsburg odigrali bez pogodaka. Lille je više od pola sata imao igrača više, ali su Nijemci uspjeli sačuvati svoju mrežu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider