Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Galata šokiran u 92. minuti

Ćorlukin Lokomotiv ispao iz Lige prvaka: Domaćim porazom izgubili svaku nadu

Program petog kola Lige prvaka započeo je utakmicama u Moskvi i Istanbulu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petom kolu Lige prvaka pobjedu vrijednu prezimljavanja u Europi ostvario je Bayer Leverkusen.

U skupini D njemački sastav na gostovanju je svladao Lokomotiv Moskvu s 2:0 i time osigurao barem treće mjesto u ovom društvu. Bayer sada ima tri boda više i bolji međusobni omjer od Rusa koji će sigurno, neovisno o svim drugim rezultatima, završiti na posljednjem mjestu.

Vrlo rano su stvari krenule nizbrdo za Lokomotiv, u 11. minuti je Rifat Žemaletdinov je postigao autogol. Početkom nastavka, u 54. minuti, Sven Bender je povećao prednost gostiju i postavio konačan rezultat.

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta s kapetanskom trakom oko ruke, a u 68. je dobio žuti karton.

U još jednom dvoboju koji je predstavljao svojevrsnu borbu za treće mjesto, u skupini A, nije bilo pobjednika između Galatasarayja i Club Bruggea, završilo je 1:1.

I ovdje je prvi pogodak pao u 11. minuti, poveli su Turci, strijelac je bio Adem Buyuk. Od tog trenutka Galatasaray je imao vodstvo i držao ga sve do druge minute sudačke nadoknade kada su Belgijanci izjednačili preko Krepina Diatte.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider