Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traži senzaciju

Ademi se ispričao navijačima na debaklu i poručio: "U London idemo po čudo!"

Nakon utakmice izjave su dali Arijan Ademi i Josip Mišić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana pobijedili su Dinamo 4:0 (1:0) na maksimirskom stadionu, u 5. kolu skupine E Lige prvaka, čime je hrvatski prvak došao na mali korak do ispadanja iz Europe.

Do kraja natjecanja po skupinama je ostalo još samo jedno kolo, a Dinamo jedino može biti treći, prestići RB Salzburg te time nastaviti natjecanje u Europskoj ligi. Za to se moraju ostvariti dva rezultata u zadnjem kolu, pobjeda Dinama u Londonu protiv Chelseaja te poraz RB Salzburga kod Milana.

Nakon utakmice izjave su dali Arijan Ademi i Josip Mišić.

gol expired Žestok doček za Rebića u Zagrebu: Hrvata izviždali dinamovci na utakmici Lige prvaka divider

"Pokazali su da su bolji, žao nam je zbog navijača, koji su bili fantastični. Da, drugi gol je prelomio utakmicu. U Milanu smo se skoro i vratili, ali tu smo napravili greške koje nismo smjeli. Imamo još jednu utakmicu, nadamo se čudu u Londonu", izjavio je Arijan Ademi za Arena Sport.

Nakon 0:4 protiv Milana, Dinamo će u Osijeku:

Ukupno glasova:

''Slažem se Milan je bolja momčad, to su pokazali na terenu. Možda je previsoka pobjeda, jer smo prvo poluvrijeme izgledali dosta dobro. Primili smo taj gol iz prekida, a nismo realizirali naše šanse. Drugo poluvrijeme je bilo jako loše. Dok god se igra, nadamo se. Dat ćemo sve od sebe'', dodao je Mišić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider