Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Htio mi je slomiti noge"

Lewandowski prozvao "najvećeg mesara": Brzo mu je odgovorio, a javila se i njegova majka

Robert Lewandowski otkrio je protiv koga mu je bilo najteže igrati u Bundesligi.

Robert Lewandowski (Foto: Afp)

Nakon osam godina provedenih u Bayernu, Robert Lewandowski je odlučio da je vrijeme za novi izazov. Gotovo cijelo ljeto je inzistirao na transferu, a čelnici bavarskog diva na kraju su mu popustili i prodali ga u Barcelonu za 45 milijuna eura.

Prisjetio se tako poljski golgeter svojih nastupa u Bundesligi pa otkrio s kojim je nogometašem imao najviše problema na terenu. Kao najvećeg mesara izdvojio je Carlosa Zambrana, koji je pak nosio dres Eintrachta iz Frankfurta:

"Bio je jedan igrač iz Eintrachta, zvao se Zambrano. Došao je iz Južne Amerike, ali uopće nije fokusiran na loptu, samo da me ozlijedio. Samo mi je želio slomiti noge", rekao je poljski golgeter.

Nije dugo trebao čekati na odgovor, brzo se javio peruanski nogometaš koji danas nosi dres Boce Juniors, prenosi Ole.

gol expired VIDEO Ekstaza srpskog komentatora nakon gola Eriksena, a onda se naglo stišao nakon gola Majera divider

"Hvala ti što me se tako sjećaš. Kao što znaš, ovo je nogomet. Uvijek igramo tvrdo, bez presedana na terenu, često ostavljajući dio života na terenu, ali nikad ne igramo sa zlom namjerom. Samo profesionalno i sportski. Poštujem te kao prijatelja, bila mi je čast igrati protiv tebe", rekao je.

Da stvar bude još bolja, brzo se javila i Zambranova majka koja se osvrnula na riječi poljskog napadača i stala u obranu svog sina.

"Ponosna sam što te se sjeća najbolji napadač svijeta. Cijeni tvoj brend u Bundesligi, nikad ga nisi povrijedio, ali mu isto tako nikad nisi dopustio da zabije gol kad si bio na terenu", rekla je ponosno Zambranova majka.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider