Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zov petrodolara

Lewandowski još jedan u nizu igrača koji je dobio nemoralnu ponudu s Bliskog istoka

Robert Lewandowski još je jedna u nizu nogometnih zvijezda koja je dobila ponudu neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije.

Robert Lewandowski (Foto: Afp)

Na početku prošle sezone Lewandowski je odlučio napustiti Bayern nakon osam godina u klubu te je Bavarsku zamijenio Barcelonom. Odmah u prvoj sezoni osvojio je naslov prvaka i ponio titulu najboljeg strijelca La Lige s 23 postignuta gola u 34 nastupa.

Takav učinak nije prošao nezamijećeno od strane Saudijskih klubova, izvještavaju poljski mediji. Za sada još neimenovani klub s Golfskog zaljeva ponudio je Lewandowskom priliku da se natječe u ligi koja je do sada napravila najviše transfera na tržištu.

Duga lista igrača koji su Europu zamijenili Arabijom

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N'Golo Kante, Hakim Ziyech, Edouard Mendy, Kalidou Koulibaly službeno su iz Europe preselili na Bliski istok, a blizu potpisa su Neves, Bernardo Silva i Mahrez.

Mason Greenwood Problematična zvijezda vratila se treninzima: Klub ne zna što će s njim divider

Iako je ponuda bila vrlo izdašna prema posljednjim navodima poljskih medija Lewandowski ju je odbio jer se i dalje želi natjecati među najboljima u Europi.

Navodno mu je ponuđeno 150 milijuna eura po sezoni, što je nešto manji iznos od onoga koji će zarađivati Benzema. S 34 godine i vrijednošću od 30 milijuna eura Lewandowski je odlučio da bi odlazak u Saudijsku Arabiju bio preuranjena mirovina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider