Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pametan potez kluba

City osigurao dvojicu ključnih igrača za budućnost

Njemački napadač Leroy Sane (21), koji ove sezone pruža odlične partije, potpisat će novi ugovor s Manchester Cityjem koji bi mu donio veću plaću, objavili su u srijedu britanski mediji.

David Silva i Leroy Sane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Leroy Sane jedan je od najlošije plaćenih nogometaša Manchester Cityja, s godišnjom zaradom od 3,4 milijuna eura. Novi ugovor trebao biti potpisan nakon završetka sezone, a po njemu bi zarađivao 4,5 milijuna eura godišnje.

Leroy Sane je u ljeto 2016. godine iz Schalkea prešao u Manchester City, potpisavši petogodišnji ugovor, a vrijednost transfera iznosila je 40 milijuna eura.

Osim njega, ugovor bi uskoro trebao produžiti i španjolski veznjak David Silva (31) do ljeta 2020. godine, objavili su u srijedu britanski mediji.

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izuzetno cijeni Davida Silvu, koji bi trebao imati godišnju plaću od 8,5 milijuna eura.

Silva je u engleski klub stigao u ljeto 2010. iz Valencije i odlično se snašao. Odmah je postao standardni prvotimac i već godinama je ključni igrač veznog reda Cityja, a u 323 nastupa zabio je 52 gola.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider