Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo!

Leona Popović sjajno odradila drugu vožnju slaloma: Ostvarila je najbolji rezultat karijere!

Leona Popović sjajno je odradila drugu vožnju slaloma Svjetskog kupa u Leviju gdje u cilj ušla kao treća.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska skijašica Leona Popović ostvarila je najbolji rezultat karijere u finskom Leviju, gdje se i u nedjelju održava utrka Svjetskog kupa.

Odlično je odradila drugu vožnju i u cilj ušla kao treća, a utrku je završila na visokom 14. mjestu!

Popović je odlično odradila prvu slalomsku vožnjute je završila na 14. mjestu sa zaostatkom od 1.46 sekunde za prvom Slovakinjom Petrom Vlhovom.

Podsjetimo kako je u subotu, sa startnim brojem 50, Popović utrku završila na 18. mjestu čime je izjednačila najbolji slalomski rezultat u karijeri. Ovaj put je imala startni broj 30, a nakon agresivne i uglavnom vrlo točne izvedbe u cilj je ušla kao dvanaesta, nakon čega su je prestigle Norvežanka Tviberg i Njemica Aicher.

U subotu je pobijedila Petra Vlhova koja je i nakon nedjeljne prve vožnje na prvom mjestu, a opet joj je najbliža pratnja Amerikanka Mikaela Shiffrin koja zaostaje 18 stotinki. Na trećem mjestu je Švicarska Michelle Gisin s 36 stotinki zaostatka za Slovakinjom.

Zrinka Ljutić nije završila prvu slalomsku vožnju u Leviju, dok se Andrea Komšić nije uspjela ugurati među trideset najboljih (39. mjesto, pola sekunde do ulaska među trideset).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider