Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S Poljuda u Belgiju

Hajduk se riješio još jednog igrača na kojeg nije računao: Evo koliko su zaradili

Nastavlja se provjetravanje Hajdukovog igračkog kadra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius nastavlja veliku rekonstrukciju igračkog kadra.

Nakon što je prvog dana lipnja obznanjeno kako Splićani neće otkupiti ugovore Umuta Nayira, Darka Todorovića i Nihada Mujakića, koji su kod njih bili na posudbi, sad je započela i realizacija izlaznih transfera.

U belgijski Beerschot prodan je Leon Kreković, 21-godišnji krilni napadač koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Dugopolju u Drugoj HNL gdje je u 24 nastupa postigao tri pogotka i upisao šest asistencija.

Klubovi nisu objavili iznos odštete, ali Transfermarkt piše kako će Hajduk za Krekovića dobiti 200.000 eura.

Kreković je još tamo 2012., kao 12-godišnji dječak stigao na Poljud i prošao je i pionirski i kadetski i juniorski uzrast u Hajdukovoj Akademiji. Za prvu momčad je nastupio 18 puta (jedan pogodak i tri asistencije) prije nego li je prošlog ljeta u potrazi za većom minutažom otišao na posudbu u Dugopolje.

Sada kad mu i službeno završi posudba u redovima Dugopoljaca, preselit će u Beerschot. Klub je to iz grada Antwerpena gdje od siječnja ove godine igra Stipe Radić, Krekovićev vršnjak, stoper kojeg je baš Nikoličius transferirao u Belgiju (za 450.000 eura) nedugo poslije preuzimanja funkcije sportskog direktora Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider