Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kaos u londonskoj momčadi

Antonio Conte razbjesnio navijače Chelseaja, Tottenham "razbucao" Everton

Aktualni prvak Engleske Chelsea nije uspio slaviti protiv Leicestera pred svojim navijačima.

Kasper Schmeichel brani sve pokušaje Chelseaja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U sklopu 23. kola engleske Premierlige Chelsea je na svom terenu odigrao 0:0 protiv Leicestera, te se dodatno udaljio od nade u obranu naslova prvaka. Lisice su izdržale sve nalete londonskog sastava, točnije svih sedam udaraca u okvir gola.

Sastav Anotnia Contea nije uspio iskoristiti igrača više, nakon što je u 68. minuti isključen Ben Chilwell. Ono što su navijači najviše zamjerili talijanskom stručnjaku je vađenje Edena Hazarda i Cecsa Fabregasa u 58. minuti utakmice pri rezultatu 0:0.

Zaostatak Chelseaja za vodećim Manchester Cityjem iznosi 15 bodova, a ukoliko Liverpool u nedjelju slavi protiv Građana, Chelsea bi pao na četvrtu poziciju.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa Tottenham je na Wembleyu protiv Evertona slavio sa 4:0.

Nikola Vlašić nije bio u sastavu Evertona, dok su pogotke za Tottenham postigli Son Heung-Min (26), Harry Kane (47, 59) i Christian Eriksen (81).

Trener West Bromwich Albiona Alan Pardew upisao je prvu pobjedu na klupi Albiona, a za nju mu je trebalo devet kola. WBA je dobio novaka u ligi Brighton and Hove Albion sa 2:0 golovima Evansa (4) i Dawsona (55).

Watford je gubio sa 0:2 od Southamptona nakon što je dva pogotka u prvom poluvremenu zabio James Ward-Prowse (20, 44). Andre Gray u 58. minuti smanjuje na 1:2, a konačnih 2:2 postavlja Abdoulaye Doucoure u 90. minuti. Igrači Southamptona žalili su se da je Doucoure igrao rukom, ali im to nije pomoglo.

Crystal Palace se polako penje na ljestvici, kod kuće je dobio Burnley sa 1:0, a strijelac je bio Bakary Sako u 21. minuti.

I West Ham je odmakao iz opasne zone. U gostima je dobio Huddersfield sa 4:1, i to je tek druga pobjeda "čekičara" u gostima ove sezone. Briljirali su Marko Arnautović, koji postigao jedan gol a kod dva je asistirao, te Manuel Lanzini koji je dva puta zatresao mrežu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider