Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
teške riječi

Legende Man Uniteda žestoko se obrušile na Mourinha i igrače: ''Oni su apsolutna sramota''

Teške riječi pale su od bivših igrača Manchester Uniteda.

Manchester United (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivše zvijezde Manchester Uniteda Paul Scholes, Roy Keane, Gary Neville i Rio Ferdinand obrušile su se na sadašnju momčad Crvenih vragova poručivši im da nisu dovoljno kvalitetni te da ''prestanu plakati''.

"Gledam Mourinhovu momčad i mislim da oni jednostavno nisu dovoljno kvalitetni. Nedostaje im nekoliko pravih igrača kakve imaju druge momčadi", kazao je Scholes dodavši i kako Jose Mourinho svojim ponašanjem sramoti klub.

"Iznenađen sam što Jose Mourinho još uvijek vodi momčad. Manchester United je u neredu, klub je u krizi na terenu i izvan njega," kazao je veznjak koji je u dresu Crvenih vragova sakupio više od 700 utakmica osvojivši čak 25 trofeja.

Neville, koji je također cijelu karijeru igrao za ManUtd upisavši više od 600 nastupa, poručio je kako je Unitedova uprava ''apsolutna sramota'' i snosi jednaku odgovornost za loše rezultate kao i sami igrači, dok je Ferdinand dodao kako bi ova sezona mogla biti jedna od najgorih u novijoj povijesti kluba.

Keane je u svom stilu opalio po igračima poručivši im da prestanu plakati.

"Svlačionica Manchester Uniteda puna je beba. Ne govorim o Pogbi, govorim o igračima općenito, igračima koji se uzrujavaju kod menadžera ili trenerskog osoblja i ne žele trenirati jer ih je netko uznemirio," kazao je Keane.

Oštre kritike legendi Manchester Uniteda nisu dobro sjele u svlačionici pa su igrači na WhatsAppu počeli dijeliti filmiće s igračkim pogreškama spomenute četvorke.

Manchester United trenutačno se nalazi na osmom mjestu s 13 bodova, sedam manje od Manchester Cityja, Liverpoola i Chelseaja na vrhu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider