Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Povijesni trenutak''

Legendarni Ronaldinho napravio posve neočekivanu promjenu u životu

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho u srijedu je objavio da je spreman za vrlo neočekivanu promjenu u karijeri kako bi napravio promjenu u svojoj domovini.

Ronaldinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivša zvijezda Barcelone uvijek je znala zabavljati ljude, bilo na terenu ili izvan njega. Doduše, Ronaldinho se nedavno povukao i započeo svoj život daleko od nogometnih terena. Iako je nekoliko njegovih poslovnih pothvata imalo umjeren uspjeh, sada je spreman na veliku promjenu.

Prema posljednjim informacijama, Ronaldinho će se kandidirati za brazilski parlament, a trebao bi se kandidirati za Senat ili mjesto u Zastupničkom domu na izborima u listopadu ove godine.

''Sretan sam što mogu sudjelovati u projektu kojemu je cilj unaprjeđenje naše zemlje i modernizacija te radost i zdravlje za cijelu populaciju'', izjavio je Ronaldinho tijekom ceremonije na kojoj je službeno potvrđena njegova utrka za Brazilsku republikansku stranku.

Senator Eduardo Lopes također je pozdravio ovaj Ronaldinhov potez objašnjavajući kako je ovo ''povijesni trenutak, kao i mnogi drugi u njegovu životu''.

''Dao je Brazilu svoj talent i sposobnost, a sada će sa svojom divnom životnom pričom pridonijeti zemlji u republikanskoj stranci'', izjavio je Lopes.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider