Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivši igrači

Treća struja u borbi za Dinamo: Predvode ih legende, a već su odbili ponudu uprave

U borbu za Dinamu uključila se i treća struja koju predvode bivši igrači.

Uz dvije sukobljene strane, Mamićevu i Antolićevu, pojavila se i treća opcija koju predvode legendarni igrači Dinama, Dario Šimić i Igor Bišćan.

Prije gotovo devet godina Šimić, Bišćan, Tomislav Šokota i Silivo Marić izazvali su Zdravka Mamića na demokratsko sučeljavanje i izbore. Tada im to nije prošlo, a nije im dopušteno čak ni da se učlane u klub. Statut je zaštitio Mamićevu neupitnu vladavinu.

A sada, u jeku borbe između Mamićeve i Antolićeve struje, Bišćan i Šimić pojavljuju se kao moguća treća opcija. O tome nisu htjeli govoriti, a prije devet godina u borbu su krenuli bez ikakve taktičke pripreme, samo sa svojom popularnošću i reputacijom.

Ante Erceg i Gonzalo Garcia Istra je hit sezone, a njezin najbolji igrač za Dnevnik Nove TV je otkrio da se umalo ostavio nogometa divider

Danas su svjesni da se ovdje radi o nečemu sličnom političkoj utrci, a tu reputacija ne znači mnogo bez ozbiljne strategije i sklapanja dogovora i savezništva.

Aktualna uprava Dinama nedavno je Šimiću ponudila poziciju sportskog direktora, kako bi dobili na legitimitetu i podršci, ali bivši igrač Dinama na to nije pristao. Danas se nagađa da bi pristao na tu ponudu, ali samo pod jednim uvjetom - da Antolić ode iz kluba.

Legenda odbila ponudu uprave kluba

Ivica Medo, kolumnist portala gol.hr za Dnevnik Nove TV komentirao je mogući Šimićev ulazak u klub:

"Ako ova skupina ide u aranžman s Mirkom Barišićem, pod uvjetom da Krešimir Antolić ode iz kluba, to nije nikakav aranžman. Tu glavni čovjek ostaje u klubu, kao i njegova struja", kazao je Medo koji dodaje da bi, u jednom slučaju, to mogla biti dobra Šimićeva odluka:

"Ako to dovede do promjene Statuta i slobodnih izbora, to bi bio pomak", zaključio je kolumnist portala gol.hr.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider