Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ronaldinho je najbolji"

Sve je osvojio s Barcom, a danas živi u Madridu: "Skoro sam potpisao za Real, ali sve je propalo zbog Ronalda"

Rafa Marquez je sedam godina nosio dres Barcelone, a prije dolaska na Camp Nou mogao je potpisati za Real.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ljeto 2003. godine Rafa Marquez je potpisao za Barcelonu s kojom je u sedam godina osvojio sve što je mogao. Postao je legenda kluba, ali lako je mogao postati ikona i najvećeg rivala, madridskog Reala.

Bivši meksički nogometaš sinoć je gostovao u popularnoj televizijskoj emisiji "Chiringuito" u kojoj je otkrio da je bio nadomak potpisa za Real, ali sve je propalo zbog legendarnog brazilskog napadača Ronalda.

Tijekom druge sezone u francuskom Monacu Marquez je sjajnim igrama privukao interes nekolicine klubova, a među njima je bio i madridski Real.

"Bio sam jako blizu potpisa za Real, ali u to su vrijeme bili zauzeti stvarenjem Galacticosa. Tada su doveli Ronalda, tako da je zbog njega propao moj transfer u Real, srećom", rekao je Marquez koji danas živi u Madridu.

gol expired 80-godišnja baka hit na TikToku, gleda svaku utakmicu Reala i ima samo jednu želju: ''Želim upoznati svog Luku'' divider

"Kad god odem u restoran, ljudi me prepoznaju. Iako su navijači Reala, znaju mi reći da sam bio dobar igrač. Međutim ja sam navijač Barcelone do kraja svog života".

Za kraj, Marquez je usporedio Ronaldinha, s kojim je stigao na Camp Nou u ljeto 2003. godine, s Lionel Messijem.

"Za mene je Ronaldinho bolji. Jasno, Messi nije s ovog svijeta, ali Ronaldinho je imao taj magičan potez".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider