Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poruka za sve

Ponizi, ponizi… Objavili fotografiju prazne svlačionice i brutalno spustili velikom rivalu

Lazio je pobijedio Napoli 0:1 pa fotografijom prazne svlačionice ponizio Mourinha i Romu koja se hvalila sličnom poslije poraza 2:1.

Svlačionica Lazija na stadionu San Paolo (Foto: Lazio/Platforma X)

Nogometaši Lazija pobijedili su Napoli u petak uvečer u Serie A i ušli među mjesta koja vode u Ligu prvaka dogodine. Poslije utakmice objavili su fotografiju prazne svlačionice, naizgled nevin potez, ali riječ je o provokaciji Mourinhovoj Romi.

Lazio je ovom pobjedom uzeo važne bodove protiv suparnika koji ih ne ostavlja često ove sezone, naime Rimljani su postali tek četvrta momčad koja je pobijedila Napoli ove sezone poslije Intera u prvenstvu, Cremonesea u Kupu i Liverpoola u Ligi prvaka.

Mnogi bi ovakvu partiju protiv vjerojatnog budućeg prvaka Italije proslavili standardnom grupnom fotografijom iz svlačionice i pohvalili se na društvenim mrežama uz neku klišej frazu, ali ne i Lazio. Oni su ostavili fotografiju prazne i napisali „Lazio je bio ovdje.“

Naizgled nevino i simpatično, međutim riječ je o ubodu Mourinhovoj Romi. Vučica je na gostovanju u Napulju također odigrala odlično, ali poražena je 2:1 u samoj završnici utakmice. Mourinho je unatoč porazu okupio svoje igrače i stožer i natjerao ih na zajedničku fotografiju kako bi pohvalio duh s kojim su njegovi igrači pali.

Lazio je svoju utakmicu na najtežem gostovanju u Italiji ove sezone dobio i zatim se mirno spakirao te napustio grad. Uz provokaciju Romi u stilu „tako to rade gospoda“, poslali su poruku i talijanskom lideru, ali i ostatku prvoligaškog društva, kako su ovakve pobjede njima standard i nemaju ih namjeru ništa osobito slaviti. Stari trik, koristio ga je slično i Mirko Novosel kad je s Cibonom dobijao u Madridu, ali pali svaki put…

Tablica Serie A:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider