Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NA KRAJU LIJEP RASTANAK

Laszlo Kleinheisler se lijepom porukom oprostio od navijača Osijeka

Laszlo Kleinheisler napustio je Osijek nakon četiri godine provedene u klubu.

Laszlo Kleinheisler (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Navijači Osijeka imali su priliku gledati Laszla Kleinheislera u gotovo 150 utakmica odigranih za njihov klub. No, možebitno i najbolji stranac u povijesti NK Osijeka karijeru će nastaviti u grčkom Panathinaikosu.

Tako je završila jedna transfer saga koje je započela još prije nekoliko tjedana, kad je Osijek ušao u pregovore oko produljenja ugovora mađarskom reprezentativcu, a koji nisu urodili plodom.

Ni Dinamo ni Hajduk nego grčki velikan

Provlačili su tako mediji Laszla kroz Dinamo, ali i Hajduk, da bi na kraju ipak završio u nekadašnjem viceprvaku Europe. 

Lacika, kako je nedugo nakon dolaska dobio nadimak, je isto tako postao jedan od ljubimaca navijača, s kojima se oprostio komentarom na navijačkom Facebook stranici, Bijelo-plava birtija.

Tamo je ostavio komentar na objavi kojom su mu voditelji stranice poželjeli sreću u nastavku karijere, da bi Laszlo uzvratio sličnim riječima.

Ljubav Osijeka i Kleinheislera trajala je dovoljno dugo da ostane nezaboravna, kao što će i sam igrač ostati na neki način zauvijek vezan uz klub i grad.

Uostalom, stanovnik Osijeka je bio kad mu se rodilo prvo dijete, a takve stvari se također ne zaboravljaju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider