Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvi majstori

Nevjerojatno: Otac mu jučer stigao u Barcelonu, a njegov klub ga odmah zaštitio sa 100 milijuna eura

Nesvakidašnji potez napravio je moskovski Spartak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jučer je Barcelona objavila kako se osim Ronalda Koemana u klub vraća još jedan bivši nogometaš koji je pokorio Europu u dresu Blaugrane. U Koemanovom stručnom stožeru bit će i legendarni švedski nogometaš Henrik Larsson koji je prošle godine vodio Helsingbors.

Ova je informacija odmah nagnala moskovski Spartak na nevjerojatan potez. Oni su svog napadača Jordana Larssona, sina novog pomoćnog trenera Barce odlučili ekspresno zaštititi ugovornom klauzulom od nevjerojatnih 100 milijuna eura.

Ovaj 23-godišnjak stigao je prošle godine u Spartak te u 33 utakmice postigao 11 pogodaka. U priopćenju medijima, između ostalog, su naveli.

''Pogađamo tko će biti sljedeća Barcina meta (Jordan Larsson, ali on je jako važan igrač za nas. Pripremite 100 milijuna eura ili nema smisla pregovarati.''

Ne znamo je li Larsson uistinu želio sina, koji je kao klinac pohodio i uglednu La Masiju, odvesti u Barcelonu, ali na cifru od 100 milijuna eura su se mnogi nasmijali. Spartaku je možda ovo i bio cilj, malo razveseliti i ohrabriti navijače u novoj sezoni.

Larsson mlađi stigao je prošle godine u Moskvu za svega pet milijuna eura iz švedskog IFK-a, s obzirom na ne baš sjajno stanje u ruskom nogometu vjerojatno bi ga pustili za višestruko manji iznos od ovih 100 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider