Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Courtois briljirao

Odlično izdanje Luke Modrića, Real slavio u gradskom derbiju i zaledio Atletico na -13

Real je protiv Atletica poveo sjajnim pogotkom Karima Benzeme, a konačan rezultat postavio je Marco Asensio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U velikom madridskom derbiju Real Madrid je na Santiago Bernabeu pobijedio Atletico sa 2:0 uz još jednu sjajnu predstavu kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića.

Lider Primere je pružio sjajnu predstavu protiv aktualnog prvaka upisavši sedmu uzastopnu ligašku pobjedu ove sezone, te desetu u svim natjecanjima.

Real je poveo u 16. minuti sjajnim pogotkom Karima Benzeme kojem je to bio čak 36. gol u kalendarskoj godini u svim natjecanjima. Do sada je najviše zabio 2019. kada je postigao 35 golova.

Luka Modrić je presjekalo loptu, dodao do Casemiru, ovaj je produžio do Asensija koji je potom uposlio Vinciusa. Brazilac je odlično ubacio, a Benzema krasnim volejem zabio za vodstvo domaćina. Pitanje pobjednika je razriješeno u 57. minuti nakon brze kontre. Vinicius je ponovo bio asistent, a pogodak je postigao Marco Asensio.

Atletico je imao nekoliko odličnih prilika, no Thibaut Courtois je branio sjajno. Modrić je odlično odigrao cijeli susret, a Realovi navijači nekoliko su ga puta nagradili ovacijama.

Šime Vrsaljko nije bio u krugu kandidata za gostujući sastav zbog ozljede.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider