Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudno ponašanje

Interu bi se nećkanje moglo obiti o glavu: Perišića žele dva kluba koja će mu dati sve što traži!

Ivan Perišić ima ugovor s Interom do 30. lipnja i zasad se još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Riječi Ivana Perišića poslije finala Talijanskog kupa pokrenule su dodatnu lavinu nagađanja oko toga gdje će fenomenalni Omišanin nastaviti karijeru.

Podsjetimo, nakon što je s dva gola u produžecima donio Nerazzurrima trofej, Perišić je poslao prilično jasnu poruku čelnim ljudima svog kluba.

"Produženje ugovora? Još uvijek ne znam ništa. Kad se razgovara s najboljim igračima, onda se ne čeka posljednji trenutak. To je isto istina", izjavio je Perišić.

Njegov ugovor s Interom vrijedi do 30. lipnja i zasad nema naznaka da bi moglo doći do dogovora, bez obzira što Ivan igra u životnoj s formi. S 33 godine i tri mjeseca je briljantan, superioran brojnim braničima u Serie A i trenutno se doima da može još nekoliko godina igrati na najvišoj razini.

Juventus i Newcastle čekaju rasplet pregovora Perišića i Intera

Tim više je nejasno ovo oklijevanje Intera da udovolji njegovim željama. Perišić traži godišnju plaću od šest milijuna eura netto i ugovor na dvije godine, a Inter nudi četiri i pol milijuna po sezoni.

La Gazzetta dello Sport piše da je nova runda pregovora dogovorena poslije nedjeljne utakmice s Cagliarijem, ali i da su u međuvremenu u utrku za Perišićev potpis uletjela dva kluba: Juventus i Newcastle.

Juve mu nudi ono što Perišić ultimativno zahtijeva - igranje u Ligi prvaka - dok Newcastle to ne može ponuditi, ali zato ga engleski klub, kojeg odnedavno pokreću milijuni iz Saudijske Arabije, pokušava privući s plaćom kakvu ne mogu dati ni Inter ni Juventus.

U svakom slučaju, vrijeme za dogovor curi i ono definitivno nije saveznik Intera i njegovih navijača koji nemaju dileme oko toga žele li Perišića i iduće sezone gledati u dresu Nerazzurra.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider