Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neočekivano

L'Equipe tvrdi: Niko Kovač je dobio otkaz na klupi Monaca!

Monaco i nije tako loš ove sezone, šesti je u prvenstvu sa samo četiri boda manje od Nice na drugom mjestu, ali Kovaču se više ne vjeruje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako piše ugledni francuski sportski list L'Equipe Niko Kovač je dobio otkaz u Monacu i više nije trener francuskog prvoligaša.

Niko Kovač je u Monaco stigao u srpnju 2020. godine, ali nije se dugo sadržao na klupi. U Monaco je stigao nakon otkaza u Bayernu.

Mateo Kovačić VIDEO Mateo Kovačić ekskluzivno: "Mislio sam da će biti problem nakon Rusije, a onda su se oni pojavili u reprezentaciji" divider

Bivši hrvatski kapetan i izbornik u karijeri je vodio Eintracht s kojim je neočekivano osvojio njemački kup, a nakon toga je preselio na klupu Bayerna, u Bavarskoj se zadržao jednu sezonu i potom preselio u toplije krajeve.

Monaco i nije tako loš ove sezone, šesti je u prvenstvu sa samo četiri boda manje od Nice na drugom mjestu, no čelnici Monaca odlučili su da Kovač više nije potreban klubu.

Bio u igri za naslov

gol expired Hajduk poslao HNS-u žalbu na devet stranica nakon velike kazne koja je stigla na Poljud divider

Niko Kovač i njegov brat Robert bili su u igri za prošlosezonski naslov prvaka Francuske, ali nekoliko kikseva koštalo ih je titule pa je Monaco završio treći iza PSG-a i Lillea, naslov im je pobjegao za šest bodova.

Otkaz nije potvrđen u Monacu, ali trebalo bi se i to uskoro dogoditi. 

VIDEO Ekskluzivni intervju Matea Kovačića

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider