Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu ih 'izuli iz cipela'

Ni 200 milijuna eura nije bilo dovoljno, Francuzi tvrde: Propali pregovori PSG-a i Reala!

Parižani su probili sve moguće rokove koje je postavio predsjednik Reala Florentino Perez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U večernjim satima ponedjeljka prekinuti su pregovori između Real Madrida i PSG-a glede Kyliana Mbappea.

Ugledni L'Equipe objavio je kako Parižani nisu prihvatili ponudu tešku 200 milijuna eura. Toliko je Kraljevski klub nudio za francuskog reprezentativca, ali PSG je i to odbio.

"Ako se situacija ne preokrene, Mbappe će ove sezone ostati u PSG-u. Višednevni pregovori okončani su u ponedjeljak predvečer", objavio je L'Equipe.

Što sada? Ukoliko u posljednjim satima prijelaznog roka ne krene nova runda pregovora, Mbappe će ostati barem još cijelu jesen u Parizu.

Al-Khelaifiju novac nije neophodan

Budući da mu ugovor traje do 30. lipnja 2022., on već s prvim danom nove godine može slobodno pregovarati s kim god želi, može i potpisati ugovor i potom u novi klub prijeći na ljeto, bez odštete.

Predsjedniku PSG-a Nasseru Al-Khelaifiju to očito ne predstavlja preveliki problem, ne mari previše za nezadovoljstvo Mbappea koji je neminovno poslije ovakvog raspleta pregovora.

Francuz, koji će u prosincu proslaviti 23. rođendan, javno je govorio kako želi prijeći u Real, čak je i službeno klubu dostavio zahtjev za odlaskom, ali to nije nagnalo čelnike da odstupe niti milimetra u pregovorima s Realom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider