Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će to platiti?

Mbappe izazvao strah u Parizu, L'Equipe objavio najmanju cijenu: ''Zatvorenih očiju htio je u Real''

Mbappeov potencijalni odlazak iz PSG-a izaziva strah u Parizu.

Kylian Mbappe (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Navijači PSG-a zabrinuti su zbog mogućeg odlaska Kyliana Mbappea, najboljeg mladog napadača svijeta.

Prije dva dana Mbappe je osvojio nagradu za najboljeg igrača i najboljeg mladog igrača Francuske. Međutim, dok je dobivao nagrade, 20-godišnjak je sugerirao da možda napusti Pariz radi novih izazova.

Francuz je pod ugovor s PSG-om do 2023. godine, ali teško da će sve do tada ostati u PSG-u.

''To je vrlo važan trenutak za mene, došao sam do prekretnice u svojoj karijeri. Ovdje sam mnogo otkrio i osjećam da je možda došao trenutak za preuzimanje više odgovornosti. Nadam se da bi to moglo biti u PSG-u, bilo bi mi veliko zadovoljstvo. Ili možda drugdje s novim projektom'', izjavio je Mbappe u nedjelju navečer.

Mbappe i Messi (Foto: AFP) Mbappe poslao upozorenje najboljem igraču svijeta Messiju: "Još nije gotovo" divider

U utorak se ugledni L'Equipe usredotočio na Mbappeovu budućnost u PSG-u i zapitao koliko bi to Real Madrid trebao platiti kako bi uvjerio francuskog prvaka na prodaju već ovo ljeto. Da budemo jasni, L'Equipe ne tvrdi da je Real poslao službenu ponudu, međutim ako bi se ipak odlučio iznijeti takvu ponudu, francuski list smatra da bi cijena za Mbappea bila najmanje 250 milijuna eura.

Prema trenutnom menadžeru Arsenala i bivšem treneru Parižana Unaiju Emeryju, jednom im je već uspjelo uvjeriti Mbappea da ostane u glavnom gradu Francuske.

''Puno sam razgovarao s Mbappeom i njegovim ocem kako bi izabrao PSG, želio je odbrati Real Madrid, zatvorenih očiju htio je otići u Real'', otkrio je Emery.

U prilog Mbappeovu ostanku ide i službena reakcija PSG-a na društvenim mrežama, gdje je klub potvrdio da će mladi napadač i sljedeće sezone biti u francuskoj prijestolnici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider