Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima jedan cilj

Mbappe skinuo majicu i šokirao transformacijom, ali to je sve dio njegovog "Monaco plana"

Kylian Mbappe je izgubio jako puno mišićne mase u odnosu na prošlu sezonu kako bi bio još brži.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Francuski superstar Kylian Mbappe priključio se kolegama na pripremama PSG-a, a već njegovo prvo pojavljivanje na startu nove sezone privuklo je veliku pažnju jer se vratio – drastično mršaviji.

Prve snimke Mbappeovog novog torza otkrivaju kako ima znatno manje mišićne mase nego lani. Odlučio je skinuti mišiće jer ga, smatra, usporavaju, a rigorozni režim treninga je započeo u trening kampu svog bivšeg kluba Monaca i isplatio se jer je već prvi dan nove sezone drastično „tanji“.

Već prva testiranja pokazala su da se vratio u znatno boljoj formi nego prijašnjih godina, ali prije implementacije svog „Monaco plana“ tražio je posebnu dozvolu svoje sadašnje momčadi. Trenira po posebnom programu i ima dodatne dvosatne programe pod palicom svog oca Wilfrida Mbappea, koji je nekoć bio njegov trener u matičnom klubu.

S njim treniraju i dvojica braće, Ethan koji je također igrač PSG-a i usvojeni brat Jires Kembo Ekoko, koji su mu pravili društvo. Cilj ovog trenažnog procesa jest dodano povećati njegovu brzinu, iako je već sad poznat kao jedan od najbržih napadača na planeti.

Prve plodove svog rada trebao bi uskoro pokazati, a već prvi dan nove sezone bit će jasno je li uspio…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider