Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sva četiri igraju dobro

Kvartet posuđenih: Dinamo u raznim klubovima trenutačno ima 24 igrača, evo koga bi mogao vratiti

Dinamo se može polako početi pripremati za novu sezonu.

Nogometaši Dinama stavili su jednu ruku na pehar namijenjen novim prvacima Hrvatske. Imaju 12 bodova prednosti pred Hajdukom i pravo bi se čudo moralo dogoditi da Modri ne osvoje 24. naslov.

Upravo ta brojka - 24 - ujedno označava i broj igrača koje Dinamo trenutačno ima pod ugovorom, a koji se nalaze na posudbama u raznim klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu. Logično, neki od njih mogli bi se vratiti u Maksimir u ljetnom prijelaznom roku.

Tko bi to mogao biti? Ivan Ljubić u podcastu Utakmicu po utakmicu iznio je svoja razmišljanja.

"Iz tog fonda igrača treba naći one koji bi mogli odmah pomoći, one koji bi trebali biti rotacija i one koji su zaslužili priliku i da prođu pripreme i da se polako uvode u sustav prve momčadi", započeo je Ljubić svoju analizu.

"Ja tu nisam našao više od dva-tri igrača", nakratko ga je prekinuo Mateo Pukšar.

"Ja sam četiri našao. Marko Tolić, Sandro Kulenović, to su dva igrača koja imaju nešto što je trenutačno na cijeni u Dinamu, a to je dinamovština. Niko Janković, čekam ga još, po meni je sve bolji i bolji. Vidim da postoji tendencija isprobavanja mladih stopera, pričali smo prije nekoliko godina o Maru Katiniću, koji je sad na posudbi u Bravu u Sloveniji. Nekog od tih igrača treba priključiti prvoj momčadi", zaključio je Ljubić.

Cijela 31. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider