Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naprijed Makedonci!

Ibrahimović i Šveđani doživjeli neočekivani nokaut, velika petarda Sjeverne Makedonije

Sjeverna Makedonija izbila je na drugo mjesto skupine J, koje vodi u dodatne kvalifikacije, uvjerljivom 5:0 (2:0) gostujućom pobjedom protiv Armenije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Švedska nogometna reprezentacija, predvođena Zlatanom Ibrahimovićem, napravila je veliki kiks u susretu pretposljednjeg, 9. kola skupine B kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine izgubivši na gostovanju kod Gruzije u Batumiju sa 0:2 (0:0).

Oba gola za Gruziju postigao je Hviča Kvarachelia (61, 77).

Švedska je i dalje na vrhu skupine sa 15 bodova, ali večeras ju može preskočiti druga Španjolska koja ima dva boda manje, a gostuje u Grčkoj. Upravo će Španjolska i Švedska u Sevilli u nedjelju u posljednjem kolu u međusobnom susretu odlučivati o pobjedniku skupine i izravnom putniku u Katar.

Sjeverna Makedonija izbila je na drugo mjesto skupine J, koje vodi u dodatne kvalifikacije, uvjerljivom 5:0 (2:0) gostujućom pobjedom protiv Armenije u Erevanu. Strijelci su bili Trajkovski (22), Bardi (36, 67-11m, 90-11m) i Ristovski (79).

Makedonci sada imaju 15 bodova, dva više uz utakmicu više od treće Rumunjske koja kasnije u četvrtak igra protiv Islanda, dok je vodeća Njemačka sa 21 bodom već osigurala prvo mjesto.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider