Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nogometna rapsodija

Barcelona u pola sata potopila Celtu: Zabio Rakitić, Messi i Alba kao na igrici!

Nakon 1:1 u prvoj utakmici u Vigu, Barcelona se lako obračunala sa Celtom u uzvratu i izborila četvrtfinale domaćeg kupa.

Suarez i Rakitić slave pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Barcelone izborili su četvrtfinale Kupa kralja, nakon što su u drugoj utakmici s uvjerljivih 5:0 slavili protiv Celte, nakon što je prva utakmica završila rezultatom 1:1.

Sve je bilo gotovo u pola sata, nakon što je Barcelona zabila četiri pogotka u razmaku od 18 minuta. Jordi Alba i Lionel Messi uništili su Celtu s tri pogotka u 13., 15. i 28. minuti. Alba je najprije dva puta sjajno poslužio Messija koji oba puta zabija u donji lijevi kut gostujućeg vratara, a potom je Argentinac uzvratio uslugu čudesnim proigravanjem za Španjolca.

Katastrofa Celte nastavila se u 31. minuti kada je gostujući branič, pod pritiskom igrača Barcelone, želio vratiti loptu svom vrataru, no umjesto toga ju je dodato u noge Luisu Suarezu koji ju je zakucao pod gredu.

Igra se u nastavku primirila, a jedini pogodak vidjeli smo u 87. minuti, kada je Ivan Rakitić glavom pospremio loptu nebranjeni dio mreže, nakon što ga je udarcem iz kuta pronašao Dembele.

Ranije su prolaz u četvrtfinale izborili Sevilla i Espanyol, koji su eliminirali Cadiz, odnosno Levante.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider