Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velika večer katalonaca

Rakitić zabio za finale Kupa kralja, Coutinhov prvijenac i gospodska reakcija Messija!

Barcelona se priključila Sevilli u finalu Kupa Kralja. Rakitić potvrdio prolaz, Coutinho zabio prvijenac.

Rakitić slavi pogodak s Messijem (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Barcelone priključili su se Sevilli u finalu španjolskog Kupa kralja nakon što su i u uzvratnoj utakmici slavili protiv Valencije. Nakon 1:0 na Nou Campu, Barca je slavila i na Mestalli, ovoga puta rezultatom 2:0. Drugi pogodak kojim je potvrđen ulazak u finale zabio je naš Ivan Rakitić, dok je gol za vodstvo Katalonaca djelo Philippea Coutinha.

Kod oba pogotka je asistent bio Luis Suarez, što bi kod prvog značilo da se obnovila liverpulska veza između Urugvajca i Brazilca. Podsjetimo, obojica su u Barcelonu stigli iz engleskog velikana, Coutinho ove zime, a Suarez 2014. godine.

COUTINHOV POGODAK I REAKCIJA MESSIJA

Urugvajac je početkom nastavka nabacio loptu na drugu vratnicu, a klizećim ju je startom dijagonalnu u nebranjeni dio mreže poslao Coutinho. Ono što upada u oči kod proslave pogotka je Lionel Messi, koji je munjevito potrčao u zagrljaj svom novom suigraču, kao da je sam postigao pobjednički pogodak u finalu Svjetskog prvenstva.

Rakitić je pogodak zabio u 82. minuti, nakon što je jednu loptu na Valencijinoj polovici ukrao Suarez i nesebično poslužio hrvatskog reprezentativca koji je hladno matirao domaćeg vratara.

VALENCIA - BARCELONA 0:2

Messi slavi pogodak s Coutinhom (Foto: AFP) Messi slavi pogodak s Coutinhom (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider