Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
ovo su svi vidjeli

Kuha u Juventusu: Dybala opsovao Allegriju, je li to početak kraja?

Nakon pobjede Juventusa protiv Udinesea najviše se priča o ispadu Paula Dybale.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus se nakon prosutih bodova kod Atalante i protiv Lazija vratio na pobjednički put razbijanjem Udinesea s čak 6:2. No teško da će ta šestica izbrisati posljednje dvije utakmice u prvenstvu, a zaboravit će se brzo i zbog ispada Paula Dybale.

Sjajni je Argentinac ušao u sezonu na maestralan način. Zabio je deset golova do 23. rujna i onda stao. Od tada je prošlo čak mjesec dana, a golgeterski post dodatno je opterećen promašenim penalima protiv Atalante i Lazija koji su mogli Juveu izravno donijeti čak četiri boda.

Dybala je u očitoj krizi, a to se vidi i na njegovu ponašanju. Ušao je u sukob s trenerom Allegrijem koji je vidljiv iz aviona, a kamere su zabilježile psovke koje je Argentinac sipao nakon što je shvatio da ga trener pri rezultatu 4:2 vadi iz igre.

Allegri je medijima nedavno izjavio kako neki njegovi igrači nisu na istoj valnoj duljini s ostatkom momčadi. Talijanski mediji smatraju kako je ova kritika išla na račun Dybale koji proživljava težak mjesec.

Naravno, odmah se počelo špekulirati kako će ova svađa između zvijezde i trenera završiti odlaskom iz Torina. Tako je bilo s Bonuccijem, koji je također opsovao Allegrija, a tako bi moglo biti i sada. Nije samo jasno hoće li Dybala biti taj koji će otići ili će to biti Max Allegri. I jedan i drugi imaju velik broj ponuda, vidjet ćemo tko će ostati nakon ljeta. Moguće je da odu obojica.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider