Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pouka Modrima

Krznar priznao: "Zaslužili smo poraz! Moramo gorčinu pretočiti u dodatnu želju i volju protiv Omonije"

Trener Dinama Damir Krznar prokomentirao je poraz od Slavena u Maksimiru na otvorenju nove sezone HNL-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je prvi put otkako je Prve HNL pretrpio poraz na otvorenju sezone. Slaven je šokirao Modre u Maksimiru, gosti su slavili s 2:0 usred Zagreba.

HNL golovi: Dinamo - Slaven 0:1 (Krstanović)

Trener Dinamo Damir Krznar ovako je vidio utakmicu:

„Izuzetno dobro organiziran Slaven u defenzivnom bloku. Mi smo tražili, tražili i tražili put do njihova gola, nije to išlo kako smo očekivali, nismo ga našli. Imali smo i dozu strpljenja u prvom poluvremenu, pa potom napravili sitne korekcije, a u trenutku kad smo polako lovili konce, presjekao nas je taj nesretni prvi gol. Bez obzira na takav nesretan pogodak, nismo, nažalost, zaslužili više od poraza“, kazao je Krznar za službenu web stranicu Dinama.

„Moramo ovaj poraz gledati izolirano, napraviti sve da momčad dignemo, jer nema vremena ni za slavlja ni za žaljenja. Da smo i pobijedili, već bismo sutradan utjecali na momčad da to ostave iza sebe. Poraz je bolan, ali uza svu njegovu bolnost moramo se od subote fokusirati na sljedećeg, europskog suparnika. Prvenstvo je maraton i sigurno ćemo ovu pogrešku ispraviti, no psihološki ona ne smije ostaviti traga na momčadi za utorak.“

HNL golovi: Dinamo - Slaven 0:2 (Bogojević)

Krznar ističe da njegovi igrači ljutnju moraju iskaliti na ciparskoj Omoniji, koja je sljedeći protivnik Modrih u 2. pretkolu Lige prvaka.

„Nema nam druge! Morat ćemo ovu gorčinu pretočiti u elan, dodatnu želju i volju. Slaven je ove večeri zaista ostavio sve na terenu, pokazali su Koprivničani kako se brani rezultat, kako se brani vodstvo, a nama pouka da moramo rukama i nogama doći do pogotka, do vrata ciparskog prvaka i znati to obraniti“, zaključio je Krznar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider