Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener sretan

Damir Krznar: "Imali smo problema s tim u prvom dijelu, ali kroz strpljivu igru smo došli do prilika i realizirali dvije"

Dinamov trener bio je bitno drugačije raspoložen poslije Omonije, nego prije nekoliko dana poslije Slavena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov trener Damir Krznar teško je živjeo posljednjih nekoliko dana od poraza protiv Slavena u HT Prvoj ligi, ali u utorak je izbrisao sve brige uvjerljivom pobjedom Modrih 2:0 protiv Omonije u 2. pretkolu Lige prvaka.

"Trebala nam je pametna i strpljiva utakmica, znali smo da ne možemo to ekspresno riješiti, ali srećom uspjeli smo i s dobrim rezultatom očekujemo uzvrat. Dogodila se nesreća s Ademijem koja nas je poremetila, ali uspjeli smo se stabilizirati u nastavku i doći do pobjede,“ rekao je Dinamov strateg Damir Krznar poslije utakmice.

Problemi u prvom dijelu

"Omonija je igrala okej u sustavu 4-4-2, imali smo problema s tim u prvom dijelu, riješili smo to u drugom, kroz strpljivu igru uspjeli doći do prilika i realizirati dvije.“

gol expired Dinamo pobijedio Omoniju u Maksimiru: Majer i Jakić slomili Ciprane divider

"Očekivali smo ovakvu Omoniju, znali smo da su organizirani u napadu i dobri u posjedu lopte, srećom nisu bili dobri u realizaciji, to smo dobro blokirali. Dobro smo ih skautirali i uspjeli zaustaviti sve njihove prijetnje."

Mišić odlično zamijenio kapetana

"Miško nam je dao stabilnost. Pomogao nam je u destrukciji s Jakićem, ali bio je raspoložen i u organizaciji napada.“

"Bili smo strpljivi, ponavljali, tražili, nije bilo preskakanja, osim kad nam ulazi Kastrati koji može dobiti taj duel, to je bilo planski, ali u ostalim slučajevima smo mirno iznosili loptu.“

gol expired Dva ključna Dinamova igrača iznijeli s terena protiv Omonije: Krznar otkrio u kakvom su stanju divider

"Hvala publici, oni su bili ti koji su nas vraćali, odnosno držali mirnima kad se utakmica lomila i hvala im na tome.“

Vrućina na uzvratu neće smetati

"Iskreno nisam sretan kad se potencira vrućina. Ne želimo nikakav alibi unaprijed. Kad to stalno spominjemo, zaista će nam i biti vruće. Nogomet se igra po svim vremenskim uvjetima, na kraju krajeva i kod nas je vruće. Po toj teoriji je Valur trebao primiti 19 komada kad je stigao s 12 stupnjeva na 30 u Maksimir.“

"Pokušat ćemo ponovo naći najbolje za Dragovoljac, nadam se da smo prve mačiće u HNL-u bacili u vodu i da ćemo sad krenuti kako to Dinamu i dolikuje,“ podvukao je šef stručnog stožera Modrih.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider