Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
modri po povijest

Krznar i Oršić komentirali Villarreal: "Sanjamo to finale Europske lige"

Ždrijeb su zajedno na Maksimiru gledali Damir Krznar i Mislav Oršić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo saznao je protivnika u četvrtfinalu Europske lige. Na Maksimir stiže španjolski Villarreal.

U Nyonu je određeno da će prva utakmica 8. travnja biti odigrana na Maksimiru, dok je uzvrat na rasporedu 15. travnja u Villarrealu.

Ždrijeb su zajedno na Maksimiru gledali Damir Krznar i Mislav Oršić.

gol expired Dinamo i Villarreal: Žuta podmornica već je jednom potopljena na Maksimiru divider

''Nije bilo boljih ili lošijih. Naša šansa je realna da prođemo tu stepenicu. Lijepo je bilo vidjeti da nakon puno, puno vremena možemo vidjeti da se Dinamo provlači kroz četvrtfinale, polufinale i finale. Sad trebamo sanjati taj san da se možda vidimo u Gdanjsku'', rekao je Krznar pa nastavio:

Je li Dinamo dobro prošao na ždrijebu?

Ukupno glasova:

''Danas smo svi ponosni, bez prirodnog tona glasa. Lijepo je, živimo lijepe dane u ovoj zajednici i nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje. Znam da je ovo lijepo, ali moram pohvaliti i HNL koji nam je omogućio sve ovo, koja nas je pripremila za sve ovo. I njima pridajemo veliku pažnju. Dinamo je pokazao da je ozbiljan još u grupi i dat ćemo sve od sebe da pokažemo da ova stepenica nije kraj'', izjavio je trener Dinama.

Riječ je preuzeo Oršić

gol expired Dinamo saznao protivnika u četvrtfinalu Europske lige: Stiže klub koji je već pao na Maksimiru divider

''Momčad s kojom možemo igrati gotovo ravnopravno. Sigurno će biti teška utakmica. Sve momčadi su bile jednako teške, možda samo Manchester odskače od drugih. Nadamo se da ćemo proći dalje. Španjolci su poznati po tome da više vole posjed, kombinatorni nogomet više nego snagu, duge lopte ili tako nešto. Sigurno ćemo se dobro pripremiti za njih, stisnuti sredinu i probati ih kontrirati'', izjavio je sjajni napadač Dinama pa dodao:

''Golovi? Sigurno mi puno znače. Cijelu noć nisam spavao od adrenalina, nisam mogao oka sklopiti. Nije mi nitko prišao i čestitao u svlačionici niti me Aurier tražio dres.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider