Nakon što su se posljednjih dana počele pojavljivati fotografije Cristiana Ronalda na društvenim mrežama njega i njegove sestre, iz Italije su počele stizati prve kritike.

Portugalac je, podsjetimo, početkom mjeseca otišao na rodnu Madeiru nakon što mu je majka doživjela moždani udar. Dogodilo se to na početku krize koja je zahvatila sjevernu Italiju, epicentar širenja koronavirusa u Europi.

Nakon njegovog odlaska dogodio se niz ''bjegova'' nekih Juventusvih zvijezda koji tako nisu pod nadzorom klupskih liječnika. Da Ronaldo brine o formi svjedoče i njegove fotografije iz teretane, no na njima se također vidi da i nije u nekoj samoizolaciji.

Jedan od onih koji nisu s oduševljenjem reagirali na Ronaldovo pokazivanje mišića je i bivši predsjednik Juventusa Giovanni Cobolli Gigli.

''Kada je Ronaldo napustio klub stvari su se malo zakomplicirale. Rekao je da odlazi zbog majke, a sve što vidim su njegove slike na bazenu. Kada su u klubu napravili iznimku zbog njega, sve se raspalo jer su i drugi poželjeli otići. Trebali bi svi zajedno biti u karanteni'', rekao je bivši čelnik kluba iza čijih riječi bi moglo stajati i mišljenje aktualnog vodstva.

''Znam da je sad lako kritizirati, ali igračima bi bolje bilo da su ostali pod nadzorom u Italiji. Kada se vrate, morat će proći dvotjednu karantenu što neće biti dobro za njihovu formu.''

Nakon Ronaldovog odlaska pojavile su se i neke priče po kojima traži izlaz iz Juventusa, no one su zasad na razini špekulacija. Sigurno je jedino da ova cijela situacija nije svima dobro sjela u Torinu.