Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preporučio ga sunarodnjak

Real zamjenu za Ramosa našao na neočekivanoj adresi: Naciljali pojačanje iz Škotske

Kraljevski klub želi u svoje redove dovesti mladog Norvežanina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid traži na tržištu dugoročnu zamjenu za svog kapetana Sergija Ramosa kojemu u lipnju 2021. istječe ugovor i s kojim, kako stvari stoje, ne namjeravaju potpisati novi.

Prvi pick im je mladi Dayot Upamecano, mladi francuski reprezentativac iz RB Leipziga, ali povrh svega Kraljevski klub češlja cijelo europsko tržište.

Na radaru im se tako našao, piše El Mundo Deportivo, norveški stoper Kristoffer Ajer koji igra za Celtic.

Ajer ima 22 godine i svojim igrama u dresu škotskog velikana privukao je pozornost nekoliko klubova iz engleske Premierlige (Manchester City, Leicester...), spominjao se i u kontekstu mogućeg transfera u Milan, da bi sad u cijelu priču uletio Real.

Polivalentnog Norvežanina, koji osim na poziciji stopera može igrati i na mjestu desnog beka i kao zadnji vezni, ljudima iz Reala preporučio je njegov sunarodnjak i vršnjak Martin Odegaard.

Odegaard je još prije pet godina kao tadašnji najveći talent norveškog i europskog nogometa prešao iz Stromsgodseta u Real Madrid gdje je u početku igrao za rezervnu momčad, a protekle tri godine nalazi se na posudbama. Trenutno je u Real Sociedadu gdje ove sezone igra odlično i na ljeto bi se mogao vratiti na Santiago Bernabeu.

gol expired Još dvije osobe pozitivne na koronavirus u Premierligi, ali to je zapravo dobra vijest divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider