Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stasiti veznjak

Dinamo iz Lokomotive doveo talentiranog Splićanina: "Ovo je veliki korak u mojoj karijeri"

Kristijan Jakić je prešao iz Lokomotive u Dinamo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi talentirani veznjak Kristijan Jakić potpisao je ugovor s GNK Dinamo na pet godina, objavio je zagrebački kluba svojoj web stranici.

Kristijan Jakić 23-godišnjak je koji igra na poziciji zadnjeg veznog, a karijeru je započeo u mlađim uzrastima klubova Mračaj i RNK Split. Nakon dvije godine provedene u seniorskoj momčadi Splita, Jakić je nastupao za Lokomotivu gdje se istaknuo dobrim igrama i nastupima.

U ovoj sezoni postigao je tri pogotka u HT Prvoj ligi u dresu Lokomotive, a danas je potpisom ugovora na stadionu Maksimir postao član prve momčadi hrvatskog prvaka.

Momčadi Dinama Kristijan će se priključiti nakon završetka aktualne natjecateljske sezone.

"Dolazak u Dinamo je veliki korak u mojoj karijeri i potvrda da sam na dobrom putu. Svjestan sam odgovornosti i težine Dinamovog dresa, ali to smatram izazovom te jedva čekam krenuti u borbu za mjesto u momčadi. Hvala ljudima iz Dinama na povjerenju, siguran sam da ću ga opravdati. Hvala mojim suigračima, treneru Tomiću i stručnom stožeru te vodstvu Lokomotive na svemu. Svim srcem bih se htio oprostiti od njih s trofejom Kupa te ću dati sve od sebe da tako i bude. A onda u nove izazove u dresu Dinama", rekao je Jakić po potpisu ugovora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider