Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema tko ga ne želi

Krenula utrka: Nije Modrić taj koji je upitan, njegov partner u vezi odlazi iz Reala

Toni Kroos najvjerojatnije napušta Madrid ovog ljeta.

Toni Kroos (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Puno je priče bilo o odlasku Luke Modrića iz Reala ovog ljeta, ali to se ne čini pretjerano realnim. Modrić će uskoro napuniti 34 godine i osim nekog transfera u Kinu, Madriđani na najboljem svjetskom nogometašu 2018. neće moći zaraditi neki astronomski iznos.

Hrvatski je veznjak za Real trenutačno ''automobil koji je još uvijek u sjajnom stanju, ali ga se ne isplati prodavati''. Također, Luka nema želju napuštati španjolsku prijestolnicu. Madridski As piše kako je pak drukčija situacija s njegovim partnerom u veznom redu s kojim je pokorio Europu.

Zidane želi unijeti svježinu u vezni red i čini se kako je Toni Kroos taj koji će napustiti Real. Navodno je to želja i samog Nijemca, piše As, jer smatra kako je s ovom sezonom zaokružio svoju petogodišnju pustolovinu u Madridu.

Njegove igre više nisu na visokoj razini, suočava se sa sve većim brojem kritika, a s 29 godina još uvijek može pronaći staru formu u nekom novom klubu. Naravno, mediji diljem Europe pišu kako interesenata ima mnogo. PSG, Juventus, Manchester United i Inter samo su neki od klubova koji se spominju u kontekstu ljetnog transfera.

''On je sad dizelski traktor, malo zapinje, ne igra ništa'', rekao je legendarni Bernd Schuster nakon blijedih igara Kroosa u posljednjim utakmicama.

Real pak cilja na dovođenje Paula Pogbe, koji je opet nešto nezadovoljan u Unitedu i mami ga poziv Zinedinea Zidanea. Cristian Eriksen također je velika želja, ali teže će biti slomiti Spurse.

Evo koga Zidane želi zadržati po svaku cijenu, a koga dovesti: Real pikira dva velika talenta, Barca ugrožena Momčad Real Madrida (Foto: AFP) Malcom slavi pogodak protiv Reala s igračima Barcelone (Foto: AFP) David Neres i igrači Ajaxa slave pogodak protiv Reala (Foto: AFP) +8 Igrači Real Madrida (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider