Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

'Kranjčara napadaju kao što ne bi ni Hitlera!

Nakon poraza od Makedonije, Albanije i Norveške, Zlatko Kranjčar našao se na meti kritika dnevnog lista Dan, inače prosrpski orijentiranih novina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Autor prozivke je urednik sporta tog lista koji je na odstuapnje s dužnosti pozvao Kranjčara, ali i Radu Malevića s mjesta izbornika odbojkaša. Predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savićević prokomentirao je cijelu priču koja je krenula od novinara koji je inače u svojim tekstovima pisao protiv samostalnosti Crne Gore, napadao je Nogometni savez, ali i kolege novinare.

Mi moramo biti svjesni da Crna Gora nije Hrvatska ili Srbija. Nama kad nedostaje jedan igrač to se odmah osjeti

'Mene to ništa ne čudi. Za Dan se zna da je to srpski orijentirana novina koja nikada nije niti neće prihvatiti Crnu Goru kao samostalnu državu. Ovakav tekst, koji je katastrofa, za njih nije neka novost. Od Cicinog dolaska mi smo gotovo svakodnevno napadani, ma tako ni o Hitleru ne bi pisali kako pišu o nama', prenose Savićevićeve riječi Sportske novosti.

'Istina je, izgubili smo te tri utakmice, ali da smo imali možda malo više sreće, na kraju ne bi pričali o porazima. Mi moramo biti svjesni da Crna Gora nije Hrvatska ili Srbija. Nama kad nedostaje jedan igrač to se odmah osjeti. Ali, smatram kako kompletni možemo napraviti puno, kaže i nastavlja.'

Savičević je prokomentirao i famoznu presicu Zdravka Mamića kada je pozvao Kranjčara 'da se istog trena uputi pješke iz Podgorice za Zagreb'.

'Mene Mamić nije zvao niti smo mi ovdje o tome raspravljali. Ja sam Kranjčaru, kada smo se dogovorili o suradnji, rekao Cico, sada ideš sa mnom i ja te ne puštam do prosinca sljedeće godine, do tada ćemo sigurno surađivati, a za dalje ćemo vidjeti', zaključio je Savićević.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider