Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
'očekivali smo više'

Kranjčaru nije bilo tako loše: 'Možda možemo nešto protiv Juventusa'

Dinamo je porazom u Lyonu otvorio svoje nastupe u novoj sezoni Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon vijesti iz Lyona uoči utakmice i brojnih ozljeda koje su pogodile francuski klub, nije se baš očekivao ovako neugodan poraz Modrih na startu Lige prvaka. Dinamo nije dobro ušao u susret jer je domaćin imao nekoliko prilika prije vodećeg pogotka u 13. minuti.

''Sigurno da poraz od 3:0 ne može donijeti neko zadovoljstvo, ali ne mislim da je bio blijedi ulazak u Ligu prvaka. Imali smo mi svoje šanse koje nismo realizirali, jeftino smo poklonili dva gola domaćinima. Rezultat nas ne zadovoljava, ali to je nogomet'', rekao je Zlatko Kranjčar za HRT.

Ipak nakon poraza od tri pogotka razlike i Kranjčar je svjestan da nije je njegova momčad u lošoj formi.

''Vidjeli smo koliko možemo i vrijedimo, sigurno će ova utakmica promijeniti neke stvari u situaciji i motivaciji. Možda možemo nešto učiniti protiv Juventusa u idućem kolu kad igramo na našem stadionu. To je Liga prvaka - očekivali smo nešto više, ali nismo ništa napravili.''

Kranjčar je nakon utakmice bio uvjeren da bi jedna iskorištena šansa možda nešto promijenila iako su prvi promašaji njegovih igrača došli tek nakon trećeg gola i opuštanja domaćina.

Raspored Modrima u Ligi prvaka donosi Juventus za dva tjedna, ali prije toga slijedi derbi u Rijeci ove nedjelje.

''Imamo četiri dana do Rijeke, dovoljno vremena se odmoriti i rekuperirati. Pakleni je ovo mjesec, imamo vrlo teške utakmice. Čeka nas Rijeka, ali ja sam dubokog uvjerenja da ćemo se spremiti za tu utakmicu. Nakon toga nas čeka Kup utakmica, pa Lokomotiva, Juventus, Hajduk. Vrlo težak raspored nas čeka'', rekao je Cico.

Jeste li očekivali više od Dinama u Lyonu?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider