Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
autogol godine?

Kramarić zabio, Sosa asistirao za tragikomičan autogol

Jedno rutinsko vraćanje lopte vrataru pretvorilo se u rijetko viđenu pogrešku.

Andrej Kramarić (Foto: AFP/Hoffenheim) (Foto: AFP/Hoffenheim)

U 6. kolu Bundeslige Hoffenheim je u subotu kod kuće izgubio od Leipziga s 1:2, a jedini pogodak za domaćine zabio je hrvatski napadač Andrej Kramarić u sudačkoj nadoknadi (90+3) iz penala. Dvostruki strijelac za Leipzig bio je Yussuf Poulsen (53, 73).

Lijevi branič Borna Sosa drugu utakmicu zaredom bio je u početnoj postavi Stuttgarta, koji je dobio Werder s 2:1. Stuttgart je poveo golom Anastasiosa Donisa (19), a onda je u 68. minuti golman Ron Robert Zieler napravio pacersku grešku. Sosa mu je dodao laganu loptu iz auta, ali golman Stuttgarta nije ju uspio uštopati i završila je u mreži. Ipak, Gonzalo Castro je u 75. minuti donio pobjedu Stuttgartu.


Bivši veznjak Dinama 19-godišnji Davor Lovren, mlađi brat Dejana Lovrena, dočekao je svoj prvi nastup ove sezone za Fortunu, ušavši u igru u 58. minuti, ali momčad iz Duesseldorfa izgubila je od Nuernberga s 0:3.

Borussia Moengladbach je dva puta vodila protiv Wolfsburga, ali je na kraju završilo 2:2, a hrvatski krilni napadač u dresu Vukova Josip Brekalo ovaj puta je bio samozatajan.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 6. kola Bundeslige Bayer Leverkusen je kod kuće protiv Borussije Dortmund izgubio sa 2-4, i to nakon što je poslije prvog poluvremena vodio sa 2-0.

U nastavku Jacob Bruun Larsen (65) i Marco Reus (69) zabijaju za poravnanje 2-2, a potom Paco Alcacer sa dva pogotka (85, 90+4) donosi pobjedu Borussiji Dortmund, koja je izbila na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. Branič Tin Jedvaj je za Leverkusen igrao od 70. minute.

Dan ranije Niko Kovač pretrpio je prvi poraz na klupi Bayerna u njemačkoj Bundesligi, i to u rodnom Berlinu. Od Bavaraca bolja je bila Hertha sa 2:0.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider