Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema se za gradski derbi

Kovačić se vratio treninzima i prokomentirao pobjedu Hrvatske

Veznjak Real Madrida Mateo Kovačić vratio se treninzima, no nije siguran hoće li biti spreman za gradski derbi s Atleticom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić, koji se ozlijedio prije 58 dana, počeo je trenirati, no nije siguran hoće li biti u momčadi Real Madrida za tjedan dana u gradskom derbiju protiv Atletica.

"Ne znam, no osjećam se bolje. Zadovoljan sam što opet treniram s loptom", rekao je 23-godišnji vezni igrač izlazeći u petak iz klupskog kampa na sjeveru Madrida. Televizija sportskih novina AS upitala ga je i da li ja zadovoljan pobjedom Hrvatske nad Grčkom.

"Naravno, naravno, no do Svjetskog prvenstva preostaje još malo", rekao je potpisujući dresove iz automobila prije nego je napustio mjesto.

Kovačić se ozlijedio na madridskom stadionu Santiago Bernabéu 13. rujna u utakmici Lige prvaka protiv ciparskog APOEL-a. U četvrtak se priključio suigračima na travnjaku te je vježbao s onima koji ovih dana ne sudjeluju u reprezentativnim obvezama. U petak je nastavio trenirati na travnjaku.

Hrvatska je u četvrtak s 4-1 pobijedila Grčku u prvoj utakmici doigravanja za odlazak na Svjetsko prvenstvo a uzvrat je u nedjelju. Španjolski prvak Real Madrid 18. studenog igra iduću prvenstvenu utakmicu u gostima kod Atlético Madrida. Real Madrid se nalazi na trećem mjestu a Atlético na četvrtom s 23 boda svaki. Vodeća Barcelona ima 31 bod.

Kovačić je ove sezone skupio 217 minuta u pet utakmica za Real Madrid.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider